Felix Adochiei
Anca Alexandrescu
Expert implementare proiecte în sănătate finanțate prin fonduri – Autoritatea pentru Digitalizarea României
O experiență de 15 ani în domeniul asigurărilor de sănătate la Casa Națională de Asigurări de Sănătate în cadrul departamentului IT. A participat activ la implementarea sistemului informatic al asigurărilor de sănătate, atât la nivel loca,l cât și la nivel național asigurând suport tehnic pentru utilizatorii desemnați pentru operarea în sistemul informatic.
Experiență de peste 10 ani în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă pentru implementarea sistemelor informatice.
Competențe:
Experiență în programare (C++, PL-SQL)
O bună cunoaștere a sectorului public medical prin implicarea în scrierea și implementarea proiectelor pentru informatizarea acestui domeniu
Robert Ancuceanu
Profesor Facultatea de Farmacie din Bucureşti
Robert Ancuceanu este profesor şi prodecan în cadrul Facultăţii de Farmacie din Bucureşti, disciplina Botanică farmaceutică şi biologie celulară. Cu un doctorat în farmacie, un masterat în biostatistică şi licenţă în drept, a lucrat în diferite domenii farmaceutice, de la cel academic la cel industrial şi în cadrul autorităţilor de reglementare. A fost director general al Direcţiei Generale Farmaceutice şi Aparatură Medicală din Ministerul Sănătăţii, Vicepreşedinte și Președinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului. A fost membru al Comitetului pentru Medicamente de Uz Uman (CHMP) şi al Comitetului Pediatric (PDCO) şi membru altern (supleant) al Comitetului pentru Medicamente pe bază de Plante din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA), precum şi membru în mai multe comitete sau grupuri de lucru din domeniul farmaceutic. A publicat 75 articole ştiinţifice indexate ISI, este autor a două cărţi şi co-autor la alte patru ; h-index 16 (ISI Clarivate). Este pasionat de biostatistică, analiză de date (și machine learning), chemoinformatică și bioinformatică. Pe lângă interesul său larg pentru toate aspectele domeniului farmaceutic, Robert se consideră un renascentist întârziat, fiind interesat şi de drept, istorie, muzică, sociologie şi literatură.
Dr. Cristina Berteanu
Director Medical Neolife România
Brandușa Bitel
Director adjunct Deparatement Cerecetare UMFCD
Este medic si antreprenor în biotehnologie cu experiență în sute de proiecte de cercetare clinică internațională, comerciale și academice, faza I-IV, cu medicamente, dispozitive medicale si inteligență artificială. A fost director și acționar principal al Scala Clinical Research și este deținătoarea premiului European Site Patient Recruitment Innovation Award, London 2019, by the Society for Clinical Research Sites. În 2020 a participat la Innovation Labs – faza I. În prezent este Director Adjunct al Departamentului de Cercetare UMFCD și urmează studii masterale în Sănătate Publică (MPH).
Skills:
• Studii clinice faza I-IV
• Inteligență Artificială
• Dispozitive Medicale
• Management proiect
• Recrutare pacienți
• Dezvoltare business
Dr. Mihai Bran
Fondator Atlas (atlass.app)
Cătălin Buciumeanu
Fondator Inventikus; President at Center for Advanced Strategies; Advisor to the Minister of Communication and Information Society
Fondator al Clusterului de tehnolgie INVENTIKUS (www.inventikus.com), Coordonator din partea Centrului de Strategii Avansate a programului postuniversitar Intelligence Economic Internațional (www.int-e.ro) derulat în partenriat cu Academiei de Studii Economice București.
Octavian Bucur
Co-Fondator al Viron Therapeutics si Co-Fondator/CEO al companiei Qpathology
Dr. Bucur Octavian este în prezent Co-Fondator si CEO al companiei QPathology, Boston, MA, SUA (2018-prezent) și Co-Fondator al companiei Viron Therapeutics (2020-prezent), MA, Boston, SUA, ambele cunoscand o dezvoltare semnificativă în ultimii ani. Octavian este de asemenea Fondatorul si Editorul Sef al revistei știintifice Discoveries (2013-prezent; indexată în PubMed și PubMedCentral, inițiată de cercetători și profesori de la Universitatea Harvard și Aachen Klinikum), precum și lider de grup în cadrul Institutului National de Patologie Victor Babes din Bucuresti (2021-prezent).
Octavian are peste 12 ani de experiență în cercetarea biomedicală la Universitatea Harvard din Boston, MA, SUA, dintre care aproximativ doi ani petrecuți ca Instructor în Patologie (2017-2018). A fost membru al Beth Israel Deaconess Medical Center (2006-2018), membru asociat al Wyss Institute of Biologically Inspired Engineering at Harvard (2014-2015), membru asociat al Ludwig Cancer Center de la Universitatea Harvard, Boston, MA (2016-2018), afiliat al Broad Institute of MIT and Harvard, Boston, MA (2016-2018). Octavian a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila din Bucuresti (2005), obținând un doctorat in Biologie/Biochimie din partea Academiei Române, muncă de cercetare fiindca desfîșurată în mare parte la Universitatea Harvard.
Dr. Alexandru Burlacu
MD, PhD, FESC - Medic primar cardiolog intervenționist
Cezar Caluschi
Co-Fondator al Viron Therapeutics si Co-Fondator/CEO al companiei Qpathology
Antreprenor cu experiență în marketing, comunicare și media. A construit împreună cu diverși parteneri mai multe companii în aceste domenii, din care două au fost exit-uri internaționale de succes. A fondat și conduce o companie de marketing B2B care deține un ecosistem propriu de peste 120 comunități profesionale si platforme digitale asociate. Este investitor în câteva start-up-uri de tehnologie .
Skills:
• Marketing și comunicare, promovare către clienți potențiali;
• Conexiuni cu investitori, fundraising;
• Suport pentru testarea MVP si strategii go-to-market.
Răzvan Crăciunescu
Lector UPB
Dorica Dan
Președinte Alianța Națională pentru Boli Rare
Psiholog și mamă a unei fete care a fost diagnosticata cu Sindromul Prader Willi la vârsta de 18 ani.
A înființat APWR (Asociația Prader Willi Română) în anul 2003, a inițiat în 2007 ANBRaRo (Alianța Națională pentru Boli Rare România) printr-un proiect finanțat de CEE Trust si în 2011 Asociația Română de Cancere Rare. Ea a luat parte la deschiderea primului Centru de Informare despre Boli Genetice Rare din România, a inițiat Planul Național de Boli Rare din România și Centrul NoRo – Centrul Pilot de Referință pentru Boli Rare la Zalău. Este membra al Consiliului Director EURORDIS (Organizația Europeană de Boli Rare) din anul 2007, ambasador IPWSO (Organizația Internațională Sindromul Prader Willi), consilier european din partea Eurordis - o inițiativă finanțată de Comisia Europeana pentru a sprijini demararea planurilor naționale pentru bolile rare în statele membre, Workpackage lider în Joint Action for Rare Diseases (WP6 - Servicii sociale specializate), membră în CNBR – Consiliul Național de Boli Rare al Ministerului Sănătății și membră în CEGRD - Comitetul de Experți al CE pentru bolile rare. Conduce Centrul Pilot de Referință pentru Boli Rare NoRo din Zalău, este Ashoka Fellow din 2018 și a fost membră în CES până în anul 2020.
Alexandru Diaconu
CEO AiGIA Health
Alexandru Diaconu este un antreprenor in serie cu peste 20 de ani de experienta in tehnologie, sanatate(CROs, celule stem, sanatate digitala, date medicale) si e-commerce.
Din 2020 este Co-fondator & CEO al AiGIA Health, o platforma Web3 globala pentru date medicale, ce are in focus principal preventia. AiGIA Health ajuta pacientii sa agrege, impartaseasca, monitorizeze continuu si sa vanda anonim datele medicale proprii.
Doina Drăgănescu
Prof. Univ. Decan Facultatea de Farmacie UMFCD
Profesor în cadrul departamentului de Fizică Farmaceutică și Informatică al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Din 2016 este decanul Facultății de Farmacie, membru al Consiliului de Administrație al Universității și al Senatului Universității.
Începând cu 2012, este președintele filialei din București a Societății de Științe Farmaceutice din România și reprezintă România în Comitetul Executiv al Societății Europene de Științe Farmaceutice. În prezent este numită responsabilă pentru activitatea de audit a EUFEPS.
Este implicată și în activități profesionale la Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei (Măgurele) la Centrul de Cercetare Radiofarmaceutice și membru al echipei de cercetare în mai multe proiecte realizate în Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.
A fost manager al mai multor proiecte dedicate dezvoltării resurselor umane (POSDRU) în domeniul farmaceutic și este implicată în proiecte de dezvoltare instituțională privind etica și integritatea academică în activitatea didactică în universitate.
Este redactor șef adjunct al revistei Farmacist.ro, revistă care a fost lansată în 2004, indexată în EBSCO Academic Search One Belt, fiind în acest moment cea mai cunoscută publicație independentă dedicată farmaciștilor și asistenților de farmacie din România.
Skills:
• Tehnologii medicale și farmaceutice;
• Medicamente radiofarmaceutice;
• Medicamente homeopate.
Matei Dumitrescu
Senior Partner at ROCA X, Founder @ Commons Accel, Vice President @ Techangels Romania
Investitor internațional, Investitorul Anului în 2018 la Central European Startup Awards, Vicepreședinte al Techangels, fondator al Smart Impact Capital și mai ales capital de risc ca Partener General în RocaX VC.
Matei este, de asemenea, un expert în accelerare, lucrând din 2014 cu Programul Investment Ready din Viena, El a creat și unul dintre cele mai bune programe de accelerare din România, Commons Accel. Acesta este programul emblematic de antreprenoriat creat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat, o organizație non-profit pe care a fondat-o cu misiunea de a dezvolta ecosistemul startup-urilor și de a ajuta companiile tinere să acceseze finanțare.
Amedeea Enache
Director, Fundatia Estuar
Un profesionist pasionat, cu 19 ani în serviciul comunităților și grupurilor vulnerabile, inclusiv 11 ani ca director al ONG-ului de sănătate mintală- Fundația Estuar. Experiență în managementul organizațional și de proiect, dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală, dezvoltarea parteneriatelor naționale și internaționale, drepturile omului, antreprenoriatul social și advocacy în domeniul sănătății mintale.
Începând cu anul 2014, a fost implicată prin fundația pe care o conduce, Estuar, în diferite proiecte europene de promovare a sănătății mintale la toate nivelurile, inclusiv la locul de muncă, campanii de awarness pentru incluziunea socială a persoanelor cu probleme de sănătate mintală, acțiuni inovatoare privind dezvoltarea serviciilor comunitare de sănătate mintală și în programe de creare de traininguri și instrumente educaționale care să aducă în prim plan subiectul sănătății mintale.
Adina Magda Florea
Profesor de inteligență artificială în Departamentul de Calculatoare al Universității POLITEHNICA din București
Adina Magda Florea este profesor de inteligență artificială în Departamentul de Calculatoare al Universității POLITEHNICA din București și coordonatorul Centrului Internațional de Excelență în Inteligență Artificială@UPB, centru în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Este prorector al Universității POLITEHNICA din București. Adina Magda Florea este Senior Member of IEEE, Senior Member of ACM și președinte al Asociației Române pentru Inteligență Artificială. Domeniile de interes în cercetare sunt sisteme multi-agent, învățare automată, roboți sociali și interacțiunea om-robot, și inteligență ambientală.
Prof. Dr. Florentina Ligia Furtunescu
Prorector UMFCD
Marius Geantă
Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină
Dr. Marius Geantă este P, pionier al medicinei personalizate în România și Sud-Estul Europei. Dr. Marius Geantă este președinte al Grupului “Educație și Curricula” din cadrul Consorțiului Internațional pentru Medicina Personalizată (ICPerMed) și membru al Board-ului FH Europe și membru al Steering Board Inequalities Network - European Cancer Organisation. Dr. Marius Geantă a luat parte la proiecte de cercetare inovatoare precum Information Technology: The Future of Cancer Treatment, DigiTwins Consortium, International Consortium for Personalised Medicine, AF-SCREEN, Public Health Genomics Network Europe, Building Blocks for Personalised Medicine, PECAN. În anul 2019, în timpul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, Centrul pentru Inovație în Medicină a contribuit decisiv la setarea cancerului ca prioritate pentru Uniunea Europeană în intervalul 2021-2027, publicând documentul de poziție “O nouă viziune pentru cancer în Uniunea Europeană: date, tehnologie și empatie”. Ca Președinte al Centrului pentru Inovație în Medicină, este coordonatorul Raportului Anual “State of Innovation” și organizatorul evenimentelor de nivel înalt “Știința întâlnește Politicienii” și “Conferința de Medicină Personalizată”. În anul 2016, a fost nominalizat printre cele “100 de fețe ale inovației în România”. În timpul pandemiei Covid-19 este una dintre figurile publice asociate campaniilor de informare asupra vaccinării Anti-Covid-19, cu peste 1.000 de apariții media în primii doi ani ai pandemiei.
Ștefan Iarca
Cofounder Rayscape (former Xvision)
Absolvent al Universitatii Politehnica Timisoara, Automatica si Calculatoare, in prezent sunt CEO si cofondator al Rayscape (Ex XVision), cu experienta in business-ul medical dar si in partea de fundraising si pitching (pentru investitori sau competitii).
Cezar Irimia
Presedinte FABC (PAG)
Eduard Liciu
Coordonator Laborator Printare 3D la Centru de Inovare si eHealth (CieH) - Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"
Sorana Mantho
Consultant Independent
Sorana Mantho, consultant independent, a participat la efortul pentru reglementarea telemedicinei in Romania, un pas important in creșterea accesului la actul medical si inovarea mediului de afaceri.
Absolventa a facultății de drept Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, cu un parcurs de peste 15 ani ca membru al echipelor de management in companii multinaționale din domenii diverse (ITC, Industrie grea, FMCG).
„Rolul meu este de a identifica soluții care pot transforma constrângerile pe care companiile sau antreprenorii le întâlnesc in mediul economic, in oportunități. De multe ori, acestea se regăsesc intr-o viziune inovatoare si într-o mai buna reglementare.”
Dr. Ileana Mardare
Asist. Univ. Management și Sănătate Publică UMFCD
Medic cu experiență clinică, managerială și didactică, bun cunoscător al modului de funcționare a sistemului de sănătate din România, din mai multe perspective - reprezentant al finanțatorului, furnizor de servicii de sănătate, manager, participant la elaborarea de politici publice, cercetător, mentor și pacient.
Domenii în care va putea acorda suport echipelor aflate în competiție:
identificarea nevoilor reale ale pacienților pentru un anumit tip de servicii
identificarea potențialilor beneficiari ai soluției propuse
integrarea soluției propuse în sistemul serviciilor de sănătate
posibilități de monetizare
perspective de dezvoltare
aspecte etice și legale.
Dr. Mădălin Margan
CEO și Fondator OncoChain
Vlad Măcelaru
Antreprenor în tehnologie - consilier Burduja
Dr. Adriana Mihalas
Colegiul Medicilor Bucuresti
Medic primar Medicină de Familie, Secretar General al Colegiului Medicilor din București din 2016
Vlad Mixich
Expert politici de Sănătate, EIB, Jurnalist de sănătate
Vlad Mixich este un profesionist în domeniul politicii de sănătate, cu experiență în 8 țări, concentrându-se în principal pe consolidarea sistemelor de sănătate și a politicilor farmaceutice. Lucrează pentru organizații internaționale precum Banca Mondială, Comisia Europeană și Banca Europeană de Investiții și, recent, s-a alăturat Centrului de colaborare al OMS pentru politica și reglementarea farmaceutică de la Universitatea Utrecht (Olanda).
Andrei Muraru
Alchemy
Andrei Nae
Manager, Advisory – KPMG Romania
Iulian Năstasă
Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal (D.P.O), UMFCD
Responsabil cu protecția datelor personale (D.P.O) al UMFCD și specialist în securitate cibernetică cu următoarele certificări: CEHv11, CySA, CISSP, CISO, LPIC 2, RH0134, CHFI, CCNA, CCNP, ISO 27001 Lead Auditor, ITIL 4.
Experiență:
- peste 7 ani în cyber security și implicat ca DPO și Cyber Security Expert în diverse proiecte de cercetare Horizon2020 (ProCare4Life / vCare / Healthesis)
- mentor /membru în juriu la diverse competiții (Innovation Labs / GDPR Summer Chalange)
- speaker la Conferințe naționale pe teme de privacy la Universul Juridic / Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar"
Dr. Rodica Olteanu
Medic primar dermato-venerologie; Doctor în știinte medicale, Spitalul Clinic Colentina
Dr. Dr. Rodica Olteanu, fost director medical al Clinicii Colentina, este implicat în predarea universitară în domeniul imuno-dermatologiei, autoimunității și imunogenității biologicilor și biosimilarelor și a publicat peste 100 de lucrări citate despre lupus, psoriazis, biologică.
Și-a luat doctoratul în cercetarea lupusului în 2007 pe tema apoptozei, în colaborare cu Universitatea Hamburg și este membru activ al Consiliului de Administrație al Societății Române de Dermatologie, Alumni EADV Club recompensat, câștigător al multor granturi internaționale, fost membru în Comitetul de Proiect eadv, membru al GRAPPA, OMERACT, EuSCLE, SRD, ILDS și membru în Colegiul editorial al Jurnalului Național de Dermatologie și LAJPPA și comitetul european de orientări din 2019.
Mihaela Onofrei
General Manager - Apollo AI Technologies
Sunt o persoană pasionată de tehnologie și lingvistică. Sunt fondator și managing partner al Apollo AI Technologies, o companie care dezvoltă aplicații pentru mediul de afaceri și pentru profesioniști, folosind inteligența artificială. Am lucrat ca cercetător în domeniul procesării limbajului natural și mi-am început compania cu scopul principal de a-mi folosi cunoștințele academice pentru a dezvolta aplicații utile pentru companii și profesioniști.
Tudor Oprea
Accredited Parliamentary Assistant, European Parliament
Conf. Univ. Dr. CARMEN ORBAN
Director General al Grupului Monza
Elena Ovreiu
Lector Universitatea Politehnica București
Dl. Prof. Univ. Dr. Dorel Paraschiv
Prorector ASE
Dr. Flavius Pavelescu
FABC
'- Coordonator medical proiecte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (www.fabc.ro)
- Participant in cadrul Hacking Health 2018 – editia nr 2 - in echipa “5 To Go IT”
- In decursul anilor si activitatilor am avut o preocupare constanta in zona digitalizarii in sanatate - am colaborat in cadrul diferitelor proiecte ale Federatiei si ale asociatiilor partenere pentru a crea solutii ce vin in ajutor pacientilor, medicilor si decidentilor din domeniul medical:
· Callcenter Suport Gratuit pentru Pacientul Cronic
· www.i-pacient.ro - portal IT pentru raportarea efectelor adverse ale tratamentelor de catre pacienti aflati in terapie
· ROmBC – Romanian Metastatic Breast Cancer Registry – Registru pentru pacientii oncologici initiat de catre FABC. Acest proiect de registru a constituit proiectul pilot pentru dezvoltarea Registrului National de Oncologie pornind de la cadrul legislativ european din acea perioada trasat de ghidurile PARENT ( https://www.eunethta.eu/parent/ )
· SERVICII MEDICALE SI DE INFORMARE PENTRU PACIENTI, ACASA - proiect FABC la nivel national initiat in Iunie 2015 pentru sprijinirea, monitorizarea si imbunatatirea aderentei la tratament a pacientilor cu terapie orala antitumorala
Ion-Gheorghe Petrovai
Co-Fondator FreshBlood HealthTech
Medic, marketer, trainer si susținător al inovației în sănătate
Director Inovație și Co-Fondator - FreshBlood HealthTech - EITHealth RIS Hub pentru România
Profesor Asociat - Department of Public Health - Babes Bolyai University
Consultant Senior - Activize Health
Expertiză: inovație în sănătate, sisteme de sănătate, validare probleme și soluții, stakeholder engagement
Skills:
• Customer insight;
• Team and business developement;
• Pitching.
Lt. Col. Ing. Florin Pîrîianu SUUMC
Sef de Sectie Management Telemedicina
Adrian Spătaru este Lector Universitar la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și cercetător post-doctorand în cadrul proiectului FinTechNext la University College Cork. Domeniile de expertiză sunt reprezentate de sisteme distribuite sau descentralizate precum Cloud Computing și Blockchain. Domeniile conexe sunt reprezentate de învățare automată și inteligență artificială.
Ionuț Popa
Co-Fondator și Coordonator Proiecte CivicNet
Farm. Dr. Răzvan Mihai Prisada - Director ANMDM
Preparator universitar/ Asistent universitar
Silviu Radulescu
INSP
Dr. Silviu Rădulescu este medic primar de sănătate publică și management, cu o experiență profesionala de peste 30 de ani. El deține un Master în Sănătate Publică (London School of Hygiene and Tropical Medicine, 1991, University of London, Marea Britanie), este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Dr. Carol Davila”, Facultatea de Medicina Generala, promotia 1990 și detine de asemenea certificate profesionale eliberate de Ministerele Muncii si Protectiei Sociale si Educatiei din Romania pentru ocupatiile de Manager de Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.
Are abilități extinse si experienta profesionala indelungata în analiza datelor cantitative de sanatate si sociale, managementul proiectelor, monitorizarea și evaluarea serviciilor de sănătate, economia sănătății, finanțarea sistemelor de sănătate și sistemele informaționale pentru sectorul sănătății.
Flaviana Rotaru
Fondator și Președinte ROHealth – Clusterul pentru Sănătate și Bioeconomie
Flaviana Rotaru este un profesionist cu o experiență antreprenorială de peste 15 ani în dezvoltarea și implementarea proiectelor de cercetare finanțate din surse naționale și europene nerambursabile în domeniul sănătății și bioeconomiei.
Din 2020 Flaviana Rotaru coordonează Rețeaua MedRO - Rețeaua Română de Clustere în Domeniul Medical (www.rohealth.ro/medro) unde a stimulat implicarea clusterelor de rețea în dezvoltarea politicilor regionale și naționale, prezența acestora asigurând în strategiile regionale domeniile de interes legate de clusterele de actori.
George Sârbu
Manager & Innovation Mentor, Innovation Labs
Gheorghe este absolvent al Universității Politehnica București, în domeniul Informatică Aplicată, deținând și un master în Informatică Avansată, obținut la Universitatea Cambridge, UK. Are peste zece ani de experiență în domeniul universitar și în cercetare, precum și experiență de peste cinci ani în administrația publică centrală, domeniile cercetare, inovare, comunicații și transformare digitală. De cinci ani, face parte din echipa de management a Innovation Labs, pre-accelarator de start-up-uri IT pre-market & pre-seed prezent la nivel național în mediul universitar. Gheorghe este un manager de comunități cu experiență, un mentor versatil în inovare early-stage și un avid susținător al accelerării ritmului de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial inovativ din România.
Skill set
- transformare digitală - politici publice
- transformare digitală - tehnologii cheie
- customer discovery & development
- pitching/public speaking advisor
- e-government expertise
Ș.L. Dr. Alexandru Scafa
Medic Cardiologie
Adrian Spătaru
Lector Univesitatea de Vest din Timișoara
Adrian Spătaru este Lector Universitar la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și cercetător post-doctorand în cadrul proiectului FinTechNext la University College Cork. Domeniile de expertiză sunt reprezentate de sisteme distribuite sau descentralizate precum Cloud Computing și Blockchain. Domeniile conexe sunt reprezentate de învățare automată și inteligență artificială.
Conf. Univ. Dr. Alexandra Stanescu
Medici familie
"Conf. univ. Dr. Ana Maria Alexandra Stănescu
Sef Disciplina Medicina de Familie SUUMC ""Dr. Carol Davila""
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti
Medic primar Dermatovenerologie
Medic primar Medicina de Familie
Coordonator medici rezidenti medicina de familie
Conducător de doctorat
Vicepreședinte comisia consultativă de specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii "
Prof. Dr. Gabriel Șaramet
Prodecan Facultatea de Farmacie UMFCD
Este la a patra participare în calitate de mentor la Hackathon4Health, în cadrul căruia a oferit cu drag participanților din experiența sa vastă acumulată ca Prodecan la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, profesor la disciplina Tehnologie Farmaceutică și Biofarmacie și, nu în ultimul rând, în calitate de Director General al Ministerului Sănătății pentru o scurtă, dar intensă perioadă.
Totodată, acesta este trainer acreditat și doctor în științe farmaceutice, farmacist primar.
Absolvent Facultatea de Farmacie – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Colegiul Național Sf. Sava.
Skills:
• Domeniul farmaceutic;
• Administrație centrală, legislații, reglementare - pentru domeniul farmaceutic;
• Educație și formare;
• Experiență cu echipe participante la hackathonuri.
Dr. Ing. Dumitru Cristian Trancă
Ș.L. Facultatea de Automatică și Calculatoare UPB
Este în prezent Șef de Lucrări în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din UPB, unde și-a finalizat studiile în domeniul calculatoarelor. Domeniul său principal de interes este proiectarea, dezvoltarea și programarea dispozitivelor medicale și industriale parte a Internet of Things. Cristian a lucrat în multiple proiecte de cercetare și dezvoltare realizate alături de cercetători de la INFLPR și Spitalul Universitar Elias unde a proiectat și implementat partea tehnică a experimentelor și dispozitivelor construite de echipă. El este pasionat de domeniul medical și dorește să îmbine cât mai productiv cele două domenii, în acest moment urmând studii de perfecționare de Master în domeniul Neurobiologiei.
Skills:
• Proiectarea dispozitivelor electronice medicale;
• Dispozitive specifice Internet of Things;
• Sisteme biomedicale de Achiziții de date.
Luminița Valcea
Coordonator Proiecte, COPAC
Bruno Velescu
Facultatea de Farmacie
Domenii de interes:
• Evaluarea profilului farmacodinamic al unor compuși cu potențial terapeutic;
• Studii experimentale privind evaluarea profilului farmacocinetic al unor compuși cu potențial terapeutic;
• Evaluarea profilului farmacotoxicologic al unor compuși cu potențial terapeutic;
• Evaluarea/valorificarea unor entități biologic active