default_image

Felix Adochiei

Alexandrescu_Mariana_Anca_Mentor

Anca Alexandrescu

Expert implementare proiecte în sănătate finanțate prin fonduri – Autoritatea pentru Digitalizarea României

O experiență de 15 ani în domeniul asigurărilor de sănătate la Casa Națională de Asigurări de Sănătate în cadrul departamentului IT. A participat activ la implementarea sistemului informatic al asigurărilor de sănătate, atât la nivel loca,l cât și la nivel național asigurând suport tehnic pentru utilizatorii desemnați pentru operarea în sistemul informatic.
Experiență de peste 10 ani în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă pentru implementarea sistemelor informatice.
Competențe:
Experiență în programare (C++, PL-SQL)
O bună cunoaștere a sectorului public medical prin implicarea în scrierea și implementarea proiectelor pentru informatizarea acestui domeniu

Robert Ancuceanu (1)

Robert Ancuceanu

Profesor Facultatea de Farmacie din Bucureşti

Robert Ancuceanu este profesor şi prodecan în cadrul Facultăţii de Farmacie din Bucureşti, disciplina Botanică farmaceutică şi biologie celulară. Cu un doctorat în farmacie, un masterat în biostatistică şi licenţă în drept, a lucrat în diferite domenii farmaceutice, de la cel academic la cel industrial şi în cadrul autorităţilor de reglementare. A fost director general al Direcţiei Generale Farmaceutice şi Aparatură Medicală din Ministerul Sănătăţii, Vicepreşedinte și Președinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului. A fost membru al Comitetului pentru Medicamente de Uz Uman (CHMP) şi al Comitetului Pediatric (PDCO) şi membru altern (supleant) al Comitetului pentru Medicamente pe bază de Plante din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA), precum şi membru în mai multe comitete sau grupuri de lucru din domeniul farmaceutic. A publicat 75 articole ştiinţifice indexate ISI, este autor a două cărţi şi co-autor la alte patru ; h-index 16 (ISI Clarivate). Este pasionat de biostatistică, analiză de date (și machine learning), chemoinformatică și bioinformatică. Pe lângă interesul său larg pentru toate aspectele domeniului farmaceutic, Robert se consideră un renascentist întârziat, fiind interesat şi de drept, istorie, muzică, sociologie şi literatură.

Cristina Berteanu

Dr. Cristina Berteanu

Director Medical Neolife România

Brîndușa_Bitel_Mentor_432×654px

Brandușa Bitel

Director adjunct Deparatement Cerecetare UMFCD

Este medic si antreprenor în biotehnologie cu experiență în sute de proiecte de cercetare clinică internațională, comerciale și academice, faza I-IV, cu medicamente, dispozitive medicale si inteligență artificială. A fost director și acționar principal al Scala Clinical Research și este deținătoarea premiului European Site Patient Recruitment Innovation Award, London 2019, by the Society for Clinical Research Sites. În 2020 a participat la Innovation Labs – faza I. În prezent este Director Adjunct al Departamentului de Cercetare UMFCD și urmează studii masterale în Sănătate Publică (MPH).
Skills:
• Studii clinice faza I-IV
• Inteligență Artificială
• Dispozitive Medicale
• Management proiect
• Recrutare pacienți
• Dezvoltare business

default_image

Dr. Mihai Bran

Fondator Atlas (atlass.app)

Cătălin Buciumeanu (1)

Cătălin Buciumeanu

Fondator Inventikus; President at Center for Advanced Strategies; Advisor to the Minister of Communication and Information Society

Fondator al Clusterului de tehnolgie INVENTIKUS (www.inventikus.com), Coordonator din partea Centrului de Strategii Avansate a programului postuniversitar Intelligence Economic Internațional (www.int-e.ro) derulat în partenriat cu Academiei de Studii Economice București.

Octavian_Bucur_Mentor

Octavian Bucur

Co-Fondator al Viron Therapeutics si Co-Fondator/CEO al companiei Qpathology

Dr. Bucur Octavian este în prezent Co-Fondator si CEO al companiei QPathology, Boston, MA, SUA (2018-prezent) și Co-Fondator al companiei Viron Therapeutics (2020-prezent), MA, Boston, SUA, ambele cunoscand o dezvoltare semnificativă în ultimii ani. Octavian este de asemenea Fondatorul si Editorul Sef al revistei știintifice Discoveries (2013-prezent; indexată în PubMed și PubMedCentral, inițiată de cercetători și profesori de la Universitatea Harvard și Aachen Klinikum), precum și lider de grup în cadrul Institutului National de Patologie Victor Babes din Bucuresti (2021-prezent).

Octavian are peste 12 ani de experiență în cercetarea biomedicală la Universitatea Harvard din Boston, MA, SUA, dintre care aproximativ doi ani petrecuți ca Instructor în Patologie (2017-2018). A fost membru al Beth Israel Deaconess Medical Center (2006-2018), membru asociat al Wyss Institute of Biologically Inspired Engineering at Harvard (2014-2015), membru asociat al Ludwig Cancer Center de la Universitatea Harvard, Boston, MA (2016-2018), afiliat al Broad Institute of MIT and Harvard, Boston, MA (2016-2018). Octavian a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila din Bucuresti (2005), obținând un doctorat in Biologie/Biochimie din partea Academiei Române, muncă de cercetare fiindca desfîșurată în mare parte la Universitatea Harvard.

Alexandru_Burlacu_Mentor_432x654px

Dr. Alexandru Burlacu

MD, PhD, FESC - Medic primar cardiolog intervenționist

Cezar_Caluschi_Mentor_432×654px

Cezar Caluschi

Co-Fondator al Viron Therapeutics si Co-Fondator/CEO al companiei Qpathology

Antreprenor cu experiență în marketing, comunicare și media. A construit împreună cu diverși parteneri mai multe companii în aceste domenii, din care două au fost exit-uri internaționale de succes. A fondat și conduce o companie de marketing B2B care deține un ecosistem propriu de peste 120 comunități profesionale si platforme digitale asociate. Este investitor în câteva start-up-uri de tehnologie .
Skills:
• Marketing și comunicare, promovare către clienți potențiali;
• Conexiuni cu investitori, fundraising;
• Suport pentru testarea MVP si strategii go-to-market.

default_image

Răzvan Crăciunescu

Lector UPB

Dorica_Dan_Mentor_432×654px

Dorica Dan

Președinte Alianța Națională pentru Boli Rare

Psiholog și mamă a unei fete care a fost diagnosticata cu Sindromul Prader Willi la vârsta de 18 ani.
A înființat APWR (Asociația Prader Willi Română) în anul 2003, a inițiat în 2007 ANBRaRo (Alianța Națională pentru Boli Rare România) printr-un proiect finanțat de CEE Trust si în 2011 Asociația Română de Cancere Rare. Ea a luat parte la deschiderea primului Centru de Informare despre Boli Genetice Rare din România, a inițiat Planul Național de Boli Rare din România și Centrul NoRo – Centrul Pilot de Referință pentru Boli Rare la Zalău. Este membra al Consiliului Director EURORDIS (Organizația Europeană de Boli Rare) din anul 2007, ambasador IPWSO (Organizația Internațională Sindromul Prader Willi), consilier european din partea Eurordis - o inițiativă finanțată de Comisia Europeana pentru a sprijini demararea planurilor naționale pentru bolile rare în statele membre, Workpackage lider în Joint Action for Rare Diseases (WP6 - Servicii sociale specializate), membră în CNBR – Consiliul Național de Boli Rare al Ministerului Sănătății și membră în CEGRD - Comitetul de Experți al CE pentru bolile rare. Conduce Centrul Pilot de Referință pentru Boli Rare NoRo din Zalău, este Ashoka Fellow din 2018 și a fost membră în CES până în anul 2020.

Alexandru Diaconu

Alexandru Diaconu

CEO AiGIA Health

Alexandru Diaconu este un antreprenor in serie cu peste 20 de ani de experienta in tehnologie, sanatate(CROs, celule stem, sanatate digitala, date medicale) si e-commerce.

Din 2020 este Co-fondator & CEO al AiGIA Health, o platforma Web3 globala pentru date medicale, ce are in focus principal preventia. AiGIA Health ajuta pacientii sa agrege, impartaseasca, monitorizeze continuu si sa vanda anonim datele medicale proprii.

Doina_Drăgănescu_Mentor_432×654px

Doina Drăgănescu

Prof. Univ. Decan Facultatea de Farmacie UMFCD

Profesor în cadrul departamentului de Fizică Farmaceutică și Informatică al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Din 2016 este decanul Facultății de Farmacie, membru al Consiliului de Administrație al Universității și al Senatului Universității.
Începând cu 2012, este președintele filialei din București a Societății de Științe Farmaceutice din România și reprezintă România în Comitetul Executiv al Societății Europene de Științe Farmaceutice. În prezent este numită responsabilă pentru activitatea de audit a EUFEPS.
Este implicată și în activități profesionale la Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei (Măgurele) la Centrul de Cercetare Radiofarmaceutice și membru al echipei de cercetare în mai multe proiecte realizate în Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.
A fost manager al mai multor proiecte dedicate dezvoltării resurselor umane (POSDRU) în domeniul farmaceutic și este implicată în proiecte de dezvoltare instituțională privind etica și integritatea academică în activitatea didactică în universitate.
Este redactor șef adjunct al revistei Farmacist.ro, revistă care a fost lansată în 2004, indexată în EBSCO Academic Search One Belt, fiind în acest moment cea mai cunoscută publicație independentă dedicată farmaciștilor și asistenților de farmacie din România.
Skills:
• Tehnologii medicale și farmaceutice;
• Medicamente radiofarmaceutice;
• Medicamente homeopate.

Matei Dumitrescu (1)

Matei Dumitrescu

Senior Partner at ROCA X, Founder @ Commons Accel, Vice President @ Techangels Romania

Investitor internațional, Investitorul Anului în 2018 la Central European Startup Awards, Vicepreședinte al Techangels, fondator al Smart Impact Capital și mai ales capital de risc ca Partener General în RocaX VC.
Matei este, de asemenea, un expert în accelerare, lucrând din 2014 cu Programul Investment Ready din Viena, El a creat și unul dintre cele mai bune programe de accelerare din România, Commons Accel. Acesta este programul emblematic de antreprenoriat creat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat, o organizație non-profit pe care a fondat-o cu misiunea de a dezvolta ecosistemul startup-urilor și de a ajuta companiile tinere să acceseze finanțare.

Amedeea Enache

Amedeea Enache

Director, Fundatia Estuar

Un profesionist pasionat, cu 19 ani în serviciul comunităților și grupurilor vulnerabile, inclusiv 11 ani ca director al ONG-ului de sănătate mintală- Fundația Estuar. Experiență în managementul organizațional și de proiect, dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală, dezvoltarea parteneriatelor naționale și internaționale, drepturile omului, antreprenoriatul social și advocacy în domeniul sănătății mintale.
Începând cu anul 2014, a fost implicată prin fundația pe care o conduce, Estuar, în diferite proiecte europene de promovare a sănătății mintale la toate nivelurile, inclusiv la locul de muncă, campanii de awarness pentru incluziunea socială a persoanelor cu probleme de sănătate mintală, acțiuni inovatoare privind dezvoltarea serviciilor comunitare de sănătate mintală și în programe de creare de traininguri și instrumente educaționale care să aducă în prim plan subiectul sănătății mintale.

Adina Magda Florea (1)

Adina Magda Florea

Profesor de inteligență artificială în Departamentul de Calculatoare al Universității POLITEHNICA din București

Adina Magda Florea este profesor de inteligență artificială în Departamentul de Calculatoare al Universității POLITEHNICA din București și coordonatorul Centrului Internațional de Excelență în Inteligență Artificială@UPB, centru în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Este prorector al Universității POLITEHNICA din București. Adina Magda Florea este Senior Member of IEEE, Senior Member of ACM și președinte al Asociației Române pentru Inteligență Artificială. Domeniile de interes în cercetare sunt sisteme multi-agent, învățare automată, roboți sociali și interacțiunea om-robot, și inteligență ambientală.

default_image

Prof. Dr. Florentina Ligia Furtunescu

Prorector UMFCD

Marius Geanta

Marius Geantă

Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină

Dr. Marius Geantă este P, pionier al medicinei personalizate în România și Sud-Estul Europei. Dr. Marius Geantă este președinte al Grupului “Educație și Curricula” din cadrul Consorțiului Internațional pentru Medicina Personalizată (ICPerMed) și membru al Board-ului FH Europe și membru al Steering Board Inequalities Network - European Cancer Organisation. Dr. Marius Geantă a luat parte la proiecte de cercetare inovatoare precum Information Technology: The Future of Cancer Treatment, DigiTwins Consortium, International Consortium for Personalised Medicine, AF-SCREEN, Public Health Genomics Network Europe, Building Blocks for Personalised Medicine, PECAN. În anul 2019, în timpul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, Centrul pentru Inovație în Medicină a contribuit decisiv la setarea cancerului ca prioritate pentru Uniunea Europeană în intervalul 2021-2027, publicând documentul de poziție “O nouă viziune pentru cancer în Uniunea Europeană: date, tehnologie și empatie”. Ca Președinte al Centrului pentru Inovație în Medicină, este coordonatorul Raportului Anual “State of Innovation” și organizatorul evenimentelor de nivel înalt “Știința întâlnește Politicienii” și “Conferința de Medicină Personalizată”. În anul 2016, a fost nominalizat printre cele “100 de fețe ale inovației în România”. În timpul pandemiei Covid-19 este una dintre figurile publice asociate campaniilor de informare asupra vaccinării Anti-Covid-19, cu peste 1.000 de apariții media în primii doi ani ai pandemiei.

Ștefan_Iarca_Mentor_432×654px

Ștefan Iarca

Cofounder Rayscape (former Xvision)

Absolvent al Universitatii Politehnica Timisoara, Automatica si Calculatoare, in prezent sunt CEO si cofondator al Rayscape (Ex XVision), cu experienta in business-ul medical dar si in partea de fundraising si pitching (pentru investitori sau competitii).

default_image

Cezar Irimia

Presedinte FABC (PAG)

default_image

Eduard Liciu

Coordonator Laborator Printare 3D la Centru de Inovare si eHealth (CieH) - Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"

Sorana Mantho

Sorana Mantho

Consultant Independent

Sorana Mantho, consultant independent, a participat la efortul pentru reglementarea telemedicinei in Romania, un pas important in creșterea accesului la actul medical si inovarea mediului de afaceri.

Absolventa a facultății de drept Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, cu un parcurs de peste 15 ani ca membru al echipelor de management in companii multinaționale din domenii diverse (ITC, Industrie grea, FMCG).

„Rolul meu este de a identifica soluții care pot transforma constrângerile pe care companiile sau antreprenorii le întâlnesc in mediul economic, in oportunități. De multe ori, acestea se regăsesc intr-o viziune inovatoare si într-o mai buna reglementare.”

Ileana_Mardare_Mentor_432x654px

Dr. Ileana Mardare

Asist. Univ. Management și Sănătate Publică UMFCD

Medic cu experiență clinică, managerială și didactică, bun cunoscător al modului de funcționare a sistemului de sănătate din România, din mai multe perspective - reprezentant al finanțatorului, furnizor de servicii de sănătate, manager, participant la elaborarea de politici publice, cercetător, mentor și pacient.

Domenii în care va putea acorda suport echipelor aflate în competiție:
identificarea nevoilor reale ale pacienților pentru un anumit tip de servicii
identificarea potențialilor beneficiari ai soluției propuse
integrarea soluției propuse în sistemul serviciilor de sănătate
posibilități de monetizare
perspective de dezvoltare
aspecte etice și legale.

Mădălin_Margan_Mentor_432×654px

Dr. Mădălin Margan

CEO și Fondator OncoChain

Fondator și Chief Product Officer la Oncochain. Antreprenor în sănătate digitală.
Experiență în management sanitar, sănătate publică, cercetare clinică și educație medicală.
Fost consilier guvernamental. Fost manager spital public. Medic rezident sănătate publică. Medic specialist obstetrică-ginecologie.
Doctorat în imunologia cancerului de sân.
default_image

Vlad Măcelaru

Antreprenor în tehnologie - consilier Burduja

Adriana Mihalas.

Dr. Adriana Mihalas

Colegiul Medicilor Bucuresti

Medic primar Medicină de Familie, Secretar General al Colegiului Medicilor din București din 2016

Vlad Mixich photo (1)

Vlad Mixich

Expert politici de Sănătate, EIB, Jurnalist de sănătate

Vlad Mixich este un profesionist în domeniul politicii de sănătate, cu experiență în 8 țări, concentrându-se în principal pe consolidarea sistemelor de sănătate și a politicilor farmaceutice. Lucrează pentru organizații internaționale precum Banca Mondială, Comisia Europeană și Banca Europeană de Investiții și, recent, s-a alăturat Centrului de colaborare al OMS pentru politica și reglementarea farmaceutică de la Universitatea Utrecht (Olanda).

default_image

Andrei Muraru

Alchemy

Andrei Nae (1)

Andrei Nae

Manager, Advisory – KPMG Romania

În calitate de Manager la divizia de consultanță a KPMG România, Andrei Nae contribuie la dezvoltarea și implementarea soluțiilor care adresează provocările majore cu care se confruntă companiile, cum ar fi schimbarea modelului de afaceri, digitalizarea fluxurilor de lucru, optimizarea proceselor și implementarea programelor de excelență operațională.
În cei peste 15 ani de experiență profesională, Andrei si-a desfasurat activitatea în principal în industria serviciilor financiare, unde a oferit consiliere în planificarea afacerii și finanțarea investițiilor atât companiilor locale cât și celor internaționale, din industrii precum tehnologie, sănătate, energie, metalurgie și imobiliare.
Andrei este absolvent al Academiei de Studii Economice din București și deține un Executive M.B.A. de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena. De asemenea, a obtinuț Certificarea CFA Institute in Investiții ESG.
Iulian Nastasa

Iulian Năstasă

Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal (D.P.O), UMFCD

Responsabil cu protecția datelor personale (D.P.O) al UMFCD și specialist în securitate cibernetică cu următoarele certificări: CEHv11, CySA, CISSP, CISO, LPIC 2, RH0134, CHFI, CCNA, CCNP, ISO 27001 Lead Auditor, ITIL 4.

Experiență:
- peste 7 ani în cyber security și implicat ca DPO și Cyber Security Expert în diverse proiecte de cercetare Horizon2020 (ProCare4Life / vCare / Healthesis)
- mentor /membru în juriu la diverse competiții (Innovation Labs / GDPR Summer Chalange)
- speaker la Conferințe naționale pe teme de privacy la Universul Juridic / Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar"

Rodica Olteanu

Dr. Rodica Olteanu

Medic primar dermato-venerologie; Doctor în știinte medicale, Spitalul Clinic Colentina

Dr. Dr. Rodica Olteanu, fost director medical al Clinicii Colentina, este implicat în predarea universitară în domeniul imuno-dermatologiei, autoimunității și imunogenității biologicilor și biosimilarelor și a publicat peste 100 de lucrări citate despre lupus, psoriazis, biologică.
Și-a luat doctoratul în cercetarea lupusului în 2007 pe tema apoptozei, în colaborare cu Universitatea Hamburg și este membru activ al Consiliului de Administrație al Societății Române de Dermatologie, Alumni EADV Club recompensat, câștigător al multor granturi internaționale, fost membru în Comitetul de Proiect eadv, membru al GRAPPA, OMERACT, EuSCLE, SRD, ILDS și membru în Colegiul editorial al Jurnalului Național de Dermatologie și LAJPPA și comitetul european de orientări din 2019.

Mihaela Onofrei

Mihaela Onofrei

General Manager - Apollo AI Technologies

Sunt o persoană pasionată de tehnologie și lingvistică. Sunt fondator și managing partner al Apollo AI Technologies, o companie care dezvoltă aplicații pentru mediul de afaceri și pentru profesioniști, folosind inteligența artificială. Am lucrat ca cercetător în domeniul procesării limbajului natural și mi-am început compania cu scopul principal de a-mi folosi cunoștințele academice pentru a dezvolta aplicații utile pentru companii și profesioniști.

default_image

Tudor Oprea

Accredited Parliamentary Assistant, European Parliament

default_image

Conf. Univ. Dr. CARMEN ORBAN

Director General al Grupului Monza

default_image

Elena Ovreiu

Lector Universitatea Politehnica București

default_image

Dl. Prof. Univ. Dr. Dorel Paraschiv

Prorector ASE

Flavius Pavelescu

Dr. Flavius Pavelescu

FABC

'- Coordonator medical proiecte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (www.fabc.ro)

- Participant in cadrul Hacking Health 2018 – editia nr 2 - in echipa “5 To Go IT”

- In decursul anilor si activitatilor am avut o preocupare constanta in zona digitalizarii in sanatate - am colaborat in cadrul diferitelor proiecte ale Federatiei si ale asociatiilor partenere pentru a crea solutii ce vin in ajutor pacientilor, medicilor si decidentilor din domeniul medical:

· Callcenter Suport Gratuit pentru Pacientul Cronic

· www.i-pacient.ro - portal IT pentru raportarea efectelor adverse ale tratamentelor de catre pacienti aflati in terapie

· ROmBC – Romanian Metastatic Breast Cancer Registry – Registru pentru pacientii oncologici initiat de catre FABC. Acest proiect de registru a constituit proiectul pilot pentru dezvoltarea Registrului National de Oncologie pornind de la cadrul legislativ european din acea perioada trasat de ghidurile PARENT ( https://www.eunethta.eu/parent/ )

· SERVICII MEDICALE SI DE INFORMARE PENTRU PACIENTI, ACASA - proiect FABC la nivel national initiat in Iunie 2015 pentru sprijinirea, monitorizarea si imbunatatirea aderentei la tratament a pacientilor cu terapie orala antitumorala

Ion_Gheorghe_Petrovai

Ion-Gheorghe Petrovai

Co-Fondator FreshBlood HealthTech

Medic, marketer, trainer si susținător al inovației în sănătate
Director Inovație și Co-Fondator - FreshBlood HealthTech - EITHealth RIS Hub pentru România
Profesor Asociat - Department of Public Health - Babes Bolyai University
Consultant Senior - Activize Health
Expertiză: inovație în sănătate, sisteme de sănătate, validare probleme și soluții, stakeholder engagement
Skills:
• Customer insight;
• Team and business developement;
• Pitching.

default_image

Lt. Col. Ing. Florin Pîrîianu SUUMC

Sef de Sectie Management Telemedicina

Adrian Spătaru este Lector Universitar la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și cercetător post-doctorand în cadrul proiectului FinTechNext la University College Cork. Domeniile de expertiză sunt reprezentate de sisteme distribuite sau descentralizate precum Cloud Computing și Blockchain. Domeniile conexe sunt reprezentate de învățare automată și inteligență artificială.

IonutPOPA{John}_ProfilePhoto

Ionuț Popa

Co-Fondator și Coordonator Proiecte CivicNet

Cofondator & coordonator proiecte digitale la CivicNet, Ionuț este specializat în design de produs digital (arhitectură și proiectare de interfață și interacțiuni, branding și comunicare vizuală).
Are o experiență de peste 15 ani ca designer multidisciplinar specializat în crearea de experiențe cât mai simple, utile, și plăcute pentru utilizator.
Abilitatea de a observa și înțelege comportamentul uman specific unor anumite contexte, sunt plusurile care îl ajută să anticipeze și să nu pierdă niciodată din vedere nevoile și așteptările utilizatorilor.
A făcut parte din echipa GovITHub (2016-2017) - programul pilot guvernamental de digitalizare, în cadrul căruia s-a implicat activ în 9 proiecte.
Hotărât să construiască interacțiuni mai bune între stat și cetățeni prin proiecte civice digitale, din 2017 Ionuț continuă misiunea GovITHub în cadrul comunității CivicNet, prin proiecte, MVP-uri, machete și consultanță în zona de digitalizare, comunicare/informare, vizualizare date deschise, în domenii precum: sănătate, prevenție, smart city, educație, protecția populației.
In prezent este conectat si colaborează cu mai multe institutii (guvernamental, ministerial, agenții de stat și ONU, Banca Mondială), ONG-uri și companii private.
ABILITATI (skill set) : UX/UI, branding/identitate vizuala, prezentări, promovare, comunicare vizuală (video, grafică, motion graphics)
Razvan-Mihai-Prisada (1)

Farm. Dr. Răzvan Mihai Prisada - Director ANMDM

Preparator universitar/ Asistent universitar

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale
Președinte al Grupului de lucru pentru Produse farmaceutice și dispozitive medicale din cadrul Consiliului Uniunii Europene pe perioada asigurării de către România a președinției rotative
Consiliul Uniunii Europene, Bruxelles, Belgia
Atașat pe sănătate, detașat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, cu grad de consilier diplomatic, pe durata misiunii permanente în străinătate
Numele instituției Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, Bruxelles, Belgia
Vicepreședinte
Colegiul Farmaciștilor din România
Membru în consiliul director
Organizația de Serializare a Medicamentelor din România (OSMR) - organizație responsabilă cu implementarea în România a prevederilor Directivei europene 2011/62 și Regulamentului delegat 2016/161 privind prevenirea introducerii pe piață a medicamentelor contrafăcute
Membru al Grupului tehnic de experți în domeniul farmaceutic și al dispozitivelor medicale - Domeniul evaluării tehnologiilor medicale
Silviu Rădulescu

Silviu Radulescu

INSP

Dr. Silviu Rădulescu este medic primar de sănătate publică și management, cu o experiență profesionala de peste 30 de ani. El deține un Master în Sănătate Publică (London School of Hygiene and Tropical Medicine, 1991, University of London, Marea Britanie), este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Dr. Carol Davila”, Facultatea de Medicina Generala, promotia 1990 și detine de asemenea certificate profesionale eliberate de Ministerele Muncii si Protectiei Sociale si Educatiei din Romania pentru ocupatiile de Manager de Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.
Are abilități extinse si experienta profesionala indelungata în analiza datelor cantitative de sanatate si sociale, managementul proiectelor, monitorizarea și evaluarea serviciilor de sănătate, economia sănătății, finanțarea sistemelor de sănătate și sistemele informaționale pentru sectorul sănătății.

Flaviana_Rotaru_Mentor_432×654px

Flaviana Rotaru

Fondator și Președinte ROHealth – Clusterul pentru Sănătate și Bioeconomie

Flaviana Rotaru este un profesionist cu o experiență antreprenorială de peste 15 ani în dezvoltarea și implementarea proiectelor de cercetare finanțate din surse naționale și europene nerambursabile în domeniul sănătății și bioeconomiei.
Din 2020 Flaviana Rotaru coordonează Rețeaua MedRO - Rețeaua Română de Clustere în Domeniul Medical (www.rohealth.ro/medro) unde a stimulat implicarea clusterelor de rețea în dezvoltarea politicilor regionale și naționale, prezența acestora asigurând în strategiile regionale domeniile de interes legate de clusterele de actori.

Gheorghe Sârbu

George Sârbu

Manager & Innovation Mentor, Innovation Labs

Gheorghe este absolvent al Universității Politehnica București, în domeniul Informatică Aplicată, deținând și un master în Informatică Avansată, obținut la Universitatea Cambridge, UK. Are peste zece ani de experiență în domeniul universitar și în cercetare, precum și experiență de peste cinci ani în administrația publică centrală, domeniile cercetare, inovare, comunicații și transformare digitală. De cinci ani, face parte din echipa de management a Innovation Labs, pre-accelarator de start-up-uri IT pre-market & pre-seed prezent la nivel național în mediul universitar. Gheorghe este un manager de comunități cu experiență, un mentor versatil în inovare early-stage și un avid susținător al accelerării ritmului de dezvoltare a ecosistemului antreprenorial inovativ din România.

Skill set

- transformare digitală - politici publice
- transformare digitală - tehnologii cheie
- customer discovery & development
- pitching/public speaking advisor
- e-government expertise

default_image

Ș.L. Dr. Alexandru Scafa

Medic Cardiologie

Adrian Spătaru (1)

Adrian Spătaru

Lector Univesitatea de Vest din Timișoara

Adrian Spătaru este Lector Universitar la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și cercetător post-doctorand în cadrul proiectului FinTechNext la University College Cork. Domeniile de expertiză sunt reprezentate de sisteme distribuite sau descentralizate precum Cloud Computing și Blockchain. Domeniile conexe sunt reprezentate de învățare automată și inteligență artificială.

Alexandra Stănescu

Conf. Univ. Dr. Alexandra Stanescu

Medici familie

"Conf. univ. Dr. Ana Maria Alexandra Stănescu
Sef Disciplina Medicina de Familie SUUMC ""Dr. Carol Davila""
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti
Medic primar Dermatovenerologie
Medic primar Medicina de Familie
Coordonator medici rezidenti medicina de familie
Conducător de doctorat
Vicepreședinte comisia consultativă de specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii "

Gabriel_Șaramet_Mentor

Prof. Dr. Gabriel Șaramet

Prodecan Facultatea de Farmacie UMFCD

Este la a patra participare în calitate de mentor la Hackathon4Health, în cadrul căruia a oferit cu drag participanților din experiența sa vastă acumulată ca Prodecan la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, profesor la disciplina Tehnologie Farmaceutică și Biofarmacie și, nu în ultimul rând, în calitate de Director General al Ministerului Sănătății pentru o scurtă, dar intensă perioadă.
Totodată, acesta este trainer acreditat și doctor în științe farmaceutice, farmacist primar.
Absolvent Facultatea de Farmacie – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Colegiul Național Sf. Sava.

Skills:
• Domeniul farmaceutic;
• Administrație centrală, legislații, reglementare - pentru domeniul farmaceutic;
• Educație și formare;
• Experiență cu echipe participante la hackathonuri.

Dumitru_Cristian_Tranca

Dr. Ing. Dumitru Cristian Trancă

Ș.L. Facultatea de Automatică și Calculatoare UPB

Este în prezent Șef de Lucrări în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din UPB, unde și-a finalizat studiile în domeniul calculatoarelor. Domeniul său principal de interes este proiectarea, dezvoltarea și programarea dispozitivelor medicale și industriale parte a Internet of Things. Cristian a lucrat în multiple proiecte de cercetare și dezvoltare realizate alături de cercetători de la INFLPR și Spitalul Universitar Elias unde a proiectat și implementat partea tehnică a experimentelor și dispozitivelor construite de echipă. El este pasionat de domeniul medical și dorește să îmbine cât mai productiv cele două domenii, în acest moment urmând studii de perfecționare de Master în domeniul Neurobiologiei.
Skills:
• Proiectarea dispozitivelor electronice medicale;
• Dispozitive specifice Internet of Things;
• Sisteme biomedicale de Achiziții de date.

default_image

Luminița Valcea

Coordonator Proiecte, COPAC

default_image

Bruno Velescu

Facultatea de Farmacie

Domenii de interes:
• Evaluarea profilului farmacodinamic al unor compuși cu potențial terapeutic;
• Studii experimentale privind evaluarea profilului farmacocinetic al unor compuși cu potențial terapeutic;
• Evaluarea profilului farmacotoxicologic al unor compuși cu potențial terapeutic;
• Evaluarea/valorificarea unor entități biologic active