În cadrul Johnson & Johnson, credem că o sănătate bună stă la baza vieților vibrante, a comunităților prospere și a progresului.
De aceea, de mai bine de 130 de ani, am depus toate eforturile pentru a menţine sănătatea oamenilor, la orice vârstă și în orice etapă a vieţii.

Azi, în calitate de cea mai mare și mai extinsă companie dedicată îngrijirii sănătății din lume, ne întărim angajamentul de a ne folosi această dimensiune în slujba binelui.

Facem eforturi să îmbunătățim accesul și accesibilitatea, să creăm comunități mai sănătoase și să oferim posibilitatea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla, să aibă o bună sănătate mintală, un corp sănătos și să beneficieze de un mediu înconjurător sănătos.

Prin pasiune, știință și inovaţie ne propunem să schimbăm profund traiectoria sănătății pentru umanitate.

 

Domeniul e-Health are potențialul de a transforma viața pacienților români. La Johnson & Johnson România, suntem extrem de mândri și onorați de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea sistemului de sănătate și la modelarea transformării digitale în România prin dezvoltarea și implementarea Hackathon4Health.

Astfel, urmărim crearea de soluții cu adevărat inovative pentru pacienți și consumatori, care pot fi obținute numai prin intermediul tehnologiei.

Inițiat în anul 2017 de divizia farmaceutică Johnson & Johnson, Janssen România, cu participarea celorlalte două divizii ale Johnson & Johnson România – Consumers și Medial Devices – Hackathon4Health a ajuns la cea de-a 6-a ediție.

Obiectivul hackathonului este accelerarea digitalizării și a inovației în sistemul medical românesc prin dezvoltarea de soluții digitale inovatoare care să contribuie la îmbunătățirea sistemului de sănătate în România.

Hackathon4Health își propune să genereze idei inovatoare cu impact real în domeniul sănătății.

Din anul 2020, competiția este implementată în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin al său Centru de Inovație și eHealth, si Asociația „Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB)”.
În perioada 2017-2020, hackathonul a fost implementat în colaborare cu Smart Everything Everywhere.
Partenerii strategici ai proiectului sunt Ambasada Statelor Unite ale Americii în România şi Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania).

O competiție de proiecte organizată anual, Hackathon4Health aduce împreună oameni cu experiență, cu energie și spirit inovativ, care sunt interesați să contribuie la digitalizarea sistemului de sănătate din Romania: ingineri IT, programatori, cercetători în domeniul sănătății, designeri de grafică, designeri de interfețe, dezvoltatori, medici, studenți, precum și reprezentanți ai factorilor de decizie, grupuri de advocacy, asociații de pacienți și asociații profesionale.

Pe parcursul celor 3 zile de hackathon, aceștia vor dezvolta soluții digitale menite să dezvolte ecosistemul de digitalizare în sănătate, să creeze o relație mai bună între medici și pacienți si acces la tratamente.

Mesaj din partea organizatorilor

Viorel Jinga, Rector UMF Carol Davila - Speaker_464X666px

Prof. Dr. Viorel Jinga

Rector Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București

Sevan Kaloustian - Managing Director Janssen Romania, Administrator Johnson & Johnson Romania - speaker_464X666px

Sévan Kaloustian

Former Managing Director Janssen România, Administrator Johnson & Johnson România

Înscrie-te la Hackathon4Health
și inovează în sistemul medical.