Lectori

Matei Dumitrescu

Senior Partner Roca X cu expertiza in finantare
Investitor internațional, Investitorul Anului în 2018 la Central European Startup Awards, Vicepreședinte al Techangels, fondator al Smart Impact Capital și mai ales capitalist de risc ca Partener General în RocaX VC.
Matei este, de asemenea, un expert în accelerare, lucrând din 2014 cu Programul Investment Ready din Viena, El a creat și unul dintre cele mai bune programe de accelerare din România, Commons Accel.

Dr. Ion-Gheorghe Petrovai

Director de Proiect și Co-fondator FreshBlood – EITHealth RIS Hub

Medic, marketer, trainer si susținător al inovației în sănătate
Director Inovație și Co-Fondator - FreshBlood HealthTech - EITHealth RIS Hub pentru România
Profesor Asociat - Department of Public Health - Babes Bolyai University
Consultant Senior - Activize Health
Expertiză: inovație în sănătate, sisteme de sănătate, validare probleme și soluții, stakeholder engagement
Skills:
• Customer insight;
• Team and business developement;
• Pitching.

Ionut Popa

Digital Product Designer
Cofondator & coordonator proiecte digitale la CivicNet, Ionuț este specializat în design de produs digital (arhitectură și proiectare de interfață și interacțiuni, branding și comunicare vizuală).
Are o experiență de peste 15 ani ca designer multidisciplinar specializat în crearea de experiențe cât mai simple, utile, și plăcute pentru utilizator.
Abilitatea de a observa și înțelege comportamentul uman specific unor anumite contexte, sunt plusurile care îl ajută să anticipeze și să nu pierdă niciodată din vedere nevoile și așteptările utilizatorilor.
A făcut parte din echipa GovITHub (2016-2017) - programul pilot guvernamental de digitalizare, în cadrul căruia s-a implicat activ în 9 proiecte.
Hotărât să construiască interacțiuni mai bune între stat și cetățeni prin proiecte civice digitale, din 2017 Ionuț continuă misiunea GovITHub în cadrul comunității CivicNet, prin proiecte, MVP-uri, machete și consultanță în zona de digitalizare, comunicare/informare, vizualizare date deschise, în domenii precum: sănătate, prevenție, smart city, educație, protecția populației.
In prezent este conectat si colaborează cu mai multe institutii (guvernamental, ministerial, agenții de stat și ONU, Banca Mondială), ONG-uri și companii private.
ABILITATI (skill set)
UX/UI, branding/identitate vizuala, prezentări, promovare, comunicare vizuală (video, grafică, motion graphics)

Mai multe detalii curând